Tervetuloa käyttämään ePassia!

1.2.2019

Työnantajasi Tampereen kaupunki tarjoaa sinulle verovapaan henkilökohtaisen ePassi liikunta- ja kulttuurietuuden, joka on arvoltaan 80 euroa. Käyttöön tarvitset vain henkilökohtaisen matkapuhelinnumerosi ja voit aloittaa käytön heti.

ePassin käyttö:

Liikunta- tai kulttuuritapahtuman maksu ePassilla käyttöpaikassa:

1.                         Kerro maksavasi ePassilla

2.                         Kassa kysyy puhelinnumeron ja tekee veloituksen ePassi-tilisi saldosta.

3.                         Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi

Etuuden käyttöön ei tarvita älypuhelinta. ePassilla voi maksaa liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Etuutta ei voi vaihtaa rahaksi eikä käyttökohde saa antaa maksusta vaihtorahaa. Käyttöpaikoilla on myös vaihtoehtoisia maksutapoja esim. urheilutapahtumien maksuun. Käyttöpaikat valitsevat itselleen sopivan maksutavan, tällä varmistetaan mahdollisimman laaja käyttöpaikkaverkosto. Käyttöpaikka opastaa sinua tarvittaessa maksun tekemisessä kertoessasi maksavasi ePassilla.

Muihin maksutapoihin voit tutustua osoitteessa www.epassi.fi/fi/miten-maksan-epassilla. Maksuja vastaanottavat käyttökohteet löydät osoitteesta www.epassi.fi ja voit antaa myös käyttöpaikkavinkkejä. Tarkasteltaessa ePassin käyttöpaikkoja nettisivuilta, näkyy siellä muidenkin etujen käyttöpaikkoja. Tampereen kaupungin työntekijöiden ePassi käy maksuvälineenä liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

Edun käyttöön liittyvissä asioissa opastaa ePassin asiakastuki osoitteessa asiakastuki.epassi.fi tai puh. 0200 69 000, vastatun puhelun hinta 1,75 € + pvm (mvm) avoinna ma–to 9–16.30, pe 9-15:30

Etuuden voimassaolo:

Etuus on voimassa 31.12.2019 saakka, jos työsuhde päättyy aikaisemmin, ei etuutta voi käyttää työsuhteen päättymisen jälkeen. Kun määräaikaisia palvelussuhteita jatketaan, on hyvä tarkastaa omalta ePassi verkkopalvelun sivulta, että etuus on voimassa ennen kuin sitä aikoo käyttää. Jos edun käyttöoikeus on päättynyt, niin et pääse enää kirjautumaan tietoihisi ePassin nettisivulta. Jos etusi ei ole voimassa ja kuitenkin työsuhteesi edellyttäisi edun saamista, niin palkkojen asiakastuki neuvoo: Sähköposti palkat1@tampere.fi tai puh. 040 180 8475 (0,014 €/min) avoinna klo 8.30 - 15.45.

ePassi verkkopalvelun käyttö:

ePassin verkkopalvelun kautta näet saldosi, käyttöhistoriasi ja voit etsiä käyttöpaikkoja sekä tarkistaa kuinka ne ottavat maksun vastaan. www.ePassi.fi

Kirjaudu verkkopalveluun selaimella netissä ja vaihda salasana. ePassi-sovellus on mahdollista ladata myös älypuhelimeen sovelluskaupasta. Sovellus toimii samoilla käyttäjätunnuksilla kuin verkkopalvelu, mutta mobiilisovellukseen voi kirjautua vasta kun on vaihtanut salasanan verkkopalvelussa.

Jos sait sähköpostin, mutta et viestiä etuudesta puhelinnumeroosi:

Etuutta ei voi käyttää, ennen kuin puhelinnumero on järjestelmässä. Kirjaudu sähköpostissa saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla www.epassi.fi sivulta verkkopalveluun ja tämän jälkeen pääset syöttämään puhelinnumerosi järjestelmään.

HUOM! Osoite-, puhelinnumero- tai nimenmuutosasiasioissa käänny esimiehesi puoleen.

 ePassi–asiakaspalvelu